Image Blog

Upoznajte novu, neophodnu, kremu za negu kože: Noćna krema protiv uznapredovalih znakova starenja kože.

Naša Noćna krema protiv uznapredovalih znakova starenja kože pravi svoju magiju preko noći, i budite se sa odličnim rezultatima.

Ova krema u sebi ima organsko maslinovo ulje, mlečnu kiselinu, ružinu vodicu i jojoba ulje. E sad o svakom sastojku po nešto što sigurno niste znali.

Organsko maslinovo ulje. Bogat blagotvornim sastojcima, ima sposobnost da neguje, vlaži i zaceljuje kožu ostavljajući je mekom i glatkom. Ima odlična svojstva prodiranja i sposobnost da "zaključa" prirodnu vlagu i na taj način sprečava isušivanje kože. Njegova antioksidativna svojstva štite od prevremenog starenja. To se dešava zato što maslinovo ulje ima prirodnu sposobnost da cilja epidermalne ćelije i stimuliše sintezu kolagena i elastina, poboljšavajući tako kožu, čineći je snažnom i zdravom.

Mlečna kiselina. Ona je nežna, ali jako moćna alfa-hidroksi  kiselina (AHA) i pravi junak ove naše Noćne kreme protiv uznapredovalih znakova starenja kože. Naša jedinstvena mlečna kiselina je iz biljnih izvora i ima je u optimalnim količinama, da obezbedi efikasnost i da bude sigurna za upotrebu. Možete zahvaliti mlečnoj kiselini na svežem sjaju lica, jer povećava ćelijski promet i otkriva vašu najmekšu, najblistaviju kožu ikada.

Ružina vodica. Ona je antiinflamatorno sredstvo i regenerator tkiva. Hidrira, smanjuje crvenilo i smiruje kožu. Zahvaljujući antioksidansima i vitaminu C, podstiče proizvodnju kolagena i smanjuje sitne linije i bore.

Jojoba ulje. Koža ovo ulje jako brzo upija. Odlično je za suvu i zrelu kožu, jer je duboko hidrira. Hrani kožu i smanjuje fine linije i bore, pa je idealno i za nežnu kožu oko očiju. Lako se meša sa drugim sastojcima jer nema miris i lagane je teksture. Jojoba ulje pruža dvadesetčetvoročasovni efekat hidratacije kože. Ovo ulje sadrži hranljive materije poput vitamina E i B, kao i minerale poput hroma, bakra i cinka, koji svi neguju i štite kožu od stresnih uticaja okoline. Preporučuje se osobama sa osetljivom kožom.

SPAVANJE

Lepo spavanje je prava stvar. Naša koža je u režimu zaštite tokom dana, brani se od oštećenja okoline. Noću se prebacuje u režim popravke, signalizirajući vašem telu da je spremno da ojača i podrži ćelije ugrožene od svakodnevnog oštećenja. Tretmani i nega kože obično je rezervisana za noćnu rutinu nege kako bi njihov efekat bio maksimalan. Noćna krema protiv uznapredovalih znakova starenja kože u potpunosti koristi ovo vreme, i radi dok vi odmarate. Najbolji deo? Krećete sa obnovljenim sjajem čim izađe sunce.

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.